Over onsOpgericht in 2000 door John en Jennifer, groeide het bedrijf uit tot wat het vandaag de dag is.
Doorzettingsvermogen en vastberadenheid heeft zijn vruchten afgeworpen voor dit plaatselijke familiebedrijf, met energiek man-en-vrouwteam aan het roer: Voyager Bonaire Tours. Onder hun leiding bloeide de organisatie op en groeide het tot de huidige omvang, met een flink aantal gidsen en chauffeurs. Al deze mensen zijn zeer toegewijd in het voor onze gasten verzorgen van een geweldige, zorgeloze gebeurtenis en het delen van een breed scala aan ervaringen op Bonaire. Voyager Bonaire Tours biedt openluchtvoertuigen en wagens met airconditioning, zodat onze gasten in alle comfort ons geweldige eiland kunnen bezichtigen.

Voyager werkt met verkopers in de lobby's van een aantal hotels op het eiland. Met meer dan 13 jaar ervaring en ons hoge niveau van de dienstverlening kunnen wij de klanten voor onze tours met zekerheid een geslaagde dag garanderen. Wij maken daarbij dankbaar gebruik van het respect en aanzien dat wij hebben opgebouwd binnen de Bonairiaanse toeristenbranche en de internationale reisgemeenschap.

Waarom VB Tours

 • 1
  Gespecialiseerde en persoonlijke tours
  Het is wellicht een van de mooiste reizen van uw leven en het is daarom belangrijk om de juiste organisatie selecteren - één die ervoor zorgt dat u met speciale herinneringen, ongelooflijke verhalen, adembenemende foto's en, wie weet, nieuwe vrienden huiswaarts keert.
 • 2
  Gecertificeerde gidsen
  Onze meertalige gidsen hebben allen een speciale opleiding genoten.
 • 3
  Gevestigde, betrouwbare partij
  Meer dan 13 jaar verzorgen we al eilandtours op Bonaire. We kennen het eiland door-en-door en we laten u graag alles zien We gaan daarbij nét even wat verder dan anderen.
 • 4
  Kwaliteit en waarde
  We zijn trots op de hoge normen die we stellen en op de prijs-kwaliteitverhouding die we bieden. We verzorgen de rondleiding die bij u past.
 • 5
  Hoog aangeschreven
  We worden in nagenoeg alle beoordelingen op TripAdvisor hoog aangeschreven en aanbevolen. Ook hier zijn we bijzonder trots op!
 • 6
  Kantoor of kade
  U kunt ons bezoeken in ons centraal gelegen kantoor of bij de cruiseterminal, in onze stand. Ons kantoor ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven en onze stand bij de cruiseterminal ligt op minder dan 1 minuut loopafstand van uw schip.
 • 7
  Kleine groepen
  Onze vaste overtuiging is dat we kleinere groepen een veel betere ervaring kunnen geven. We hebben een gemiddelde van 4-16 mensen op elke gewone tour. Het resultaat is dat uw rondleiding meer aanvoelt als een 'roadtrip' met vrienden.
 • 8
  Ook grotere groepen
  Uiteraad kunnen we ook tours voor grotere grepen verzorgen. We zorgen echter wel dat er dan altijd twee gidsen aan boord zijn, zodat de rondleiding toch een behoorlijk persoonlijk tintje krijgt.
 • 10
  Een hoog niveau klantenservice!
  Als u een probleem of een verzoek heeft, doen we daar nooit moeilijk over, maar lossen we het voor u op. Uw e-mail zal niet worden doorgestuurd, en uw telefoontje wordt niet doorverbonden. De persoon die u te spreken krijgt, is meteen ook de persoon die u zal helpen. Zelfs nadat u bij ons een tour geboekt heeft, zullen we regelmatig in contact blijven met u, totdat u uw tour met ons start.

Onze staff

Voyager Bonaire Tours Team

Reviews

Omdat we maar kort op het eiland waren hebben we de noord/zuid tour geboekt en kregen een privé rondleiding van Genio. Hij heeft ons rondgeleid langs alle hoogtepunten van het eiland, veel uitleg gegeven en ons de ruimte en tijd geven overal foto's van te maken. Na deze tour hadden we echt het gevoel het eiland gezien te hebben. Bedankt!
Reviewed Augustus, 2018
Vandaag een trip gemaakt naar Washington slagbaai met Eddy als gids. Hij vertelde ons op een leuke, humorvolle manier allerlei interessante dingen over het park en over de bevolking van het eiland. We hebben hele mooie plekken gezien in het park en ook mooi kunnen snorkelen. Veel foto's gemaakt. Dit is absoluut een aanrader als je van mooi natuurgebied houdt. Eddy praat met veel passie over zijn werk, je kunt echt zien dat hij er plezier aan beleeft. Goede service vonden wij ook dat we werden opgehaald en terug gebracht bij onze accommodatie.
Reviewed Augustus, 2018
Wij zijn met ons gezin twee dagen op tour geweest met Eddy. Hij wist ons op een hele leuke, gezellige manier veel te vertellen over het eiland en haar inwoners. De tour was een leuke manier om het eiland te leren kennen. Door het nationale park en naar paradijselijke snorkel plekjes. Ook hebben wij hier voor een dag scooters gehuurd. Allemaal top geregeld en perfecte service!!
Reviewed 23 juli, 2018
Gids Genio reed ons rond over het eiland en wist veel over de historie, flora en fauna en wat er nu allemaal gaande is. De informatie kwam goed gedoseerd tot ons, genoeg ruimte en tijd om lekker rond te kijken en te stoppen waar we dat wilden. Je krijgt een mooie indruk van het eiland, perfect om zo'n trip aan het begin van je vakantie te doen, zodat je exact weet waar je bent en naar toe terug wilt om uitgebreider te kijken. Handig busje, met of zonder airco, alles naar wens van de klant. En het leukste van alles was het oprechte enthousiasme van de gids zelf over zijn Bonaire. Dank!!
Reviewed Mei, 2018